Wat een heerlijke video van NOS op 3 om de zaterdag mee te beginnen!

youtube.com/watch?v=GFW-F57Ej9

Ik kijk uit naar de gesprekken de komende tijd. Wat is er nou mooier dan over politiek praten met vrienden! En er zijn genoeg evenementen om te volgen:

- Het verkiezingsprogramma van de NOS (waar ook 3 nieuwe partijen uitgenodigd zijn: Volt Nederland, Conservatieve Liberalen - JA21 en BIJ1)

Follow

- De 'van torentje naar torentje' serie op de UT, onder leiding van De Twentsche Courant Tubantia en Sander Schimmelpenninck: utwente.nl/evenementen/2021/2/

- De klimaatlezingen van D66 Delft zien er ook mooi uit: delft.d66.nl/klimaatlezingen-2

· · Web · 1 · 0 · 0

De 'digibetocratie' van Zondag met Lubach maakte pijnlijk duidelijk dat er in de politiek een gat is in kennis over de digitale wereld. Als iemand mij kan vertellen waar ik de 'social cooling'-lezingen kan vinden, dan hoor ik het graag. Maar ik ga me na deze verkiezingen eindelijk maar eens bij een partij aansluiten :-)

Weet jij al wat je gaat stemmen?

Ik twijfel nog, maar ga graag het gesprek aan. Ik ben ook wat discussiegroepen begonnen. Wil je meepraten? Stuur me even een berichtje!

Show thread
Sign in to participate in the conversation
Mastodon U. Twente

The social network of the future: No ads, no corporate surveillance, ethical design, and decentralization! Own your data with Mastodon! Anyone with an @utwente.nl or @*.utwente.nl email address can create an account on mastodon.utwente.nl.