Hier wat boeken die me veel hebben gebracht (of waar ik erg naar uitkijk om uit te lezen :)

Heb jij aanraders?

Het is internationale vrouwendag. Op naar meer vrouwen in de politiek!

Vind jij dat ook?
en !

@Erik
Naast dat volt te pro Europees voor mij is, vind ik op een geslacht stemmen in plaats van kwaliteiten enorm verkeerd. Ik wil prima op een vrouw stemmen maar dan wel met de juiste en dezelfde onderbouwing waarom ik op een man zou stemmen.

Diversiteit is natuurlijk prima, maar laten we dan niet stoppen bij geslacht maar kijken naar menselijke capabiliteit en neurodiversiteit.

@sexybiggetje Ja we zijn zeker voor Europese samenwerking en Europese solidariteit. We zijn hier nu al bezig met het opzetten van de samenwerking met Volt Münster (ook een partnerstad van Enschede). Dat vind ik juist erg tof!

En helemaal mee eens dat je op een persoon wil stemmen. Daarom is er: enschede.volteuropa.org/gemeen

Ook mee eens dat diversiteit verder gaat dan geslacht, maar dat is voor mij geen reden om op internationale vrouwendag aandacht te besteden aan topvrouwen :)

@Erik
Leert Volt nog wat van de piraten partij aan internationalisering dus 😅

@sexybiggetje Ah zit je bij de Piratenpartij? Als we daarvan kunnen leren zou dat zeker mooi zijn! Ik heb niet het idee dat de piratenpartij hier in Enschede actief is (en in Münster ook niet), dus lokaal is Volt als beweging wellicht wat groter? Maar als jij weet hoe de Piratenpartij samenwerking over de grens aanpakt hou ik me aanbevolen, ik lees graag goeie voorbeelden van natuurlijk 🙂

@Erik
Ik stem, ik zit (nog) niet bij de piraten partij 😅.
Ik doelde op de samenwerking tussen de partijen onder dezelfde vlag in internationaal verband.

Helaas is de partij bijna nergens vertegenwoordigd. Ik denk ook zeker dat beide partijen veel raakvlakken hebben, maar Volt's paradepaardje is de verregaande Europese integratie. Ik ben pro Europees, maar fel tegen het opgeven van onze soevereiniteit, en dat laatste zie ik helaas gebeuren.

Ik wens je natuurlijk echt alle succes in Enschede 👌

Sign in to participate in the conversation
Mastodon U. Twente (will close in july 2022)

***Mastodon.utwente.nl will close down in July 2022*** The social network of the future: No ads, no corporate surveillance, ethical design, and decentralization! Own your data with Mastodon! Anyone with an @utwente.nl or @*.utwente.nl email address can create an account on mastodon.utwente.nl.