:utwente:
Het Formule 1-symposium was een groot succes! Bedankt voor alle positieve reacties. Hopelijk heeft iedereen die aanwezig was genoten van de sprekers, en natuurlijk van de mooie auto op het O&O-plein! Hou dit account of kivi.nl/kst in de gaten voor onze volgende evenementen. Hieronder een paar foto's van de middag:

-Uitnodiging evenement-
Tijdens TIV 2018 organiseren wij een middagsymposium over Circulaire Economie en Logistiek en ICT. Dit vindt plaats op woensdag 19 september 2018 van 14:00-17:00. Er zal een bus worden geregeld vanaf de Horst naar de beurs, die vertrekt om 12.45. Na het symposium is er nog tijd om te netwerken op de beurs en rond 19:00 zal de bus teruggaan naar de UT. De bus en het symposium zijn gratis!

Meer info en aanmelding vindt je hier: kivi.nl/activiteiten/activitei

June 7th 16:00
KIVI Innovation Drinks Twente: High-Tech Magnets
Link: kivi.nl/kidt
Free entrance
---
You are invited to the KIVI Innovation Drinks Twente: High-Tech Magnets.
First speaker: Rob Tijssen, MRI @ UMC Utrecht
Second speaker: Peter Christianen, professor @ High Field Magnet Laboratory Nijmegen
After two inspiring presentations we will conclude with an informal networking drink.
We hope to see you on the 7th of June!

- The board of KIVI Students Twente

Mastodon U. Twente

A social network for the University of Twente community. Anyone with an @utwente.nl or @*.utwente.nl email address can create an account here and participate in the global fediverse with millions of other users. This means that students, staff and alumni can create an account here. Content does not reflect the opinions or policies of the University of Twente.
-
We support \( \LaTeX \) formulas: Use \( and \) for inline LaTeX formulas, and \[ and \] for display mode.